Tanning Zonnestudio beloond met ‘Ergoline Flagship Studio’ award

KAMPEN – Ze zijn nog maar net een half jaar bezig en nu al door zonnebankleverancier Ergoline verkozen tot ‘vlaggenschip’: Tanning Zonnestudio in Kampen. Daarmee heeft de gloednieuwe zonnestudio van Inge en Patrick aan de Ambachtsstraat binnen zes maanden al voor elkaar gekregen wat sommige studio’s nooit zullen bereiken.

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

Ergoline heeft inmiddels een viertal zonnestudio’s in het land het predicaat ‘Ergoline Flagship Studio’ gegeven. Volgens directeur Huib van Heest van JK Nederland (leverancier van o.a. Ergoline), zal op termijn hooguit een vijftiental studio’s deze eer te beurt vallen. ‘Ben je ons vlaggenschip, dan heb je echt wel wat in je mars’, vertelt hij. ‘Dan heb je het over een bijzonder mooie uitstraling, op en top hygiëne, een goed zonadvies, c.q. intake volgens de richtlijnen van de branchevereniging Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), en gebruikmaking van de allernieuwste apparatuur. Maar ook geurbeleving is heel erg belangrijk.’ Kortom: er moet een compleet en deskundig plaatje liggen. Een zaak om door een ringetje te halen. Tanning Zonnestudio behoort hiermee tot de crème de la crème.

‘Hier word ik heel blij van’

Van Heest kwam donderdag voor het eerst in Kampen langs om met eigen ogen te aanschouwen wat zijn team, bij de eerdere selectie, allang wist: in Kampen bevindt zich een prachtige zonnestudio; een voorbeeld voor anderen. ‘Je ziet het al van een afstand: alles is tot in detail afgewerkt. Alles glimt; de hygiëne spat er vanaf.’ Zeer noodzakelijk, zo benadrukt hij. ‘Tenslotte gaan mensen hier wel volledig uit de kleren en je wilt niet in de vuiligheid van andere bezoekers staan of liggen.’
Terwijl hij met eigenaresse Inge van der Haven, die de dagelijkse leiding van de studio heeft, het bedrijf doorloopt, haalt hij subtiel zijn vingers langs de bovenkant van het kozijn. Ook trekt hij nog snel even een vinger langs de bovenkant van de deur en kijkt er dan naar: niets. ‘Zo hoort het’, stelt hij tevreden vast. ‘Brandschoon. Heel goed. Hier word ik heel erg blij van.’ Uiteindelijk zullen er volgens hem hooguit vijftien studio’s in Nederland het predicaat ‘Ergoline Flagship Studio’ krijgen. ‘Menige studio kan niet voldoen aan al onze strenge eisen. ‘Ik zeg altijd: retail is detail en dat hebben ze hier tot in de puntjes uitgevoerd’, zo vertelt hij met bewondering.

Verantwoord zonnen

Tanning Zonnestudio wil mensen verantwoord laten zonnen. Daarom ook wordt iedereen onder de achttien geweerd. ‘Dat is niet altijd makkelijk’, erkent Inge, die samen met haar partner Patrick van den Beld Tanning Zonnestudio runt. ‘Toch willen we daar strikt aan vasthouden en de regels van verantwoord zonnen naleven. Tenslotte is het erg belangrijk om goed zonadvies aan onze klanten te kunnen geven.’ Volgens Leon Flaton, vertegenwoordiger bij Ergoline is dit ook één van de belangrijkste voorwaarden voor een goede zonnestudio. ‘Samen met goede hygiëne, gastvrijheid en een gezellige ingerichte zaak, creëer je daarmee een beleving voor je gasten’, zo weet hij. ‘Daarom verdienen zij deze erkenning als geen ander.’

‘Inge en Patrick zijn duidelijk mensen die met liefde en aandacht voor hun vak deze studio runnen. Ze springen er echt bovenuit’, besluit Van Heest. ‘Het is dat ze vandaag onze award van vlaggenschip al hebben gekregen, want anders zou ik het ze persoonlijk alsnog hebben gegeven. Wat een topzaak!’ Meer weten? Kijk op www.tanningzonnestudio.nl.

Op de foto: Patrick van den Beld (l) en Inge van der Haven van Tanning Zonnestudio, heffen het glas met vertegenwoordiger Leon Flaton van Ergoline (Foto door Simon Bouwmeester/Bouwmeester Media).

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie