Wegens groot succes verlengt Zoutkamer Kampen aantrekkelijke aanbieding van recente open dagen

‘Onze open dagen werden onlangs zo goed bezocht, dat we ook mensen hebben moeten teleurstellen’, vertelt Roland Prins van Zoutkamer Kampen. ‘Er waren momenten dat we de drukte nauwelijks aan konden en onze zoutkamer helemaal vol zat. Mensen die nog geen proefsessie hebben kunnen bijwonen, nodigen we daarom van harte uit om de komende weken een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan Zoutkamer Kampen te maken.’ Bovendien verlengt Prins de bijzonder aantrekkelijke ‘open dag’ aanbieding.

‘Normaal kost een sessie van 50 minuten in onze zoutkamer 26 euro. Onze aanbieding tijdens de open dagen bestond uit tien sessies voor slechts 145 euro, plus nog een elfde sessie extra, helemaal gratis.’ Van deze aanbieding is inmiddels veel gebruik gemaakt. ‘Maar we verlengen deze aanbieding graag tot en met zaterdag 3 november, zodat ook een ieder die ons vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober niet heeft kunnen bezoeken, toch nog van deze aanbieding kan profiteren.’

Meer Lucht
‘Zoutkamer Kampen biedt met speciale zouttherapie lucht voor mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën’, vertelt Roland Prins van Zoutkamer Kampen. Wie Vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober geen mogelijkheid had om langs te komen, wordt van harte uitgenodigd om alsnog gratis en vrijblijvend een proefsessie bij te wonen. ‘Maak vooraf wel even een afspraak voor deze proefsessie, want anders dan bij de open dagen is het nu geen zoete inval meer en moeten we de proefsessies wel goed plannen’, waarschuwt Prins, die vervolgt: ‘Wacht niet te lang als je ook nog van onze bijzondere aanbieding gebruik wilt maken!’

Luchtwegklachten
Zoutkamer Kampen biedt een 100% natuurlijke en medicijnloze aanpak voor luchtwegen- en huidklachten, gebaseerd op de al eeuwenlang bekende heilzame werking van zout. In de lucht van de zoutkamer worden minuscule zoutdeeltjes via een speciale generator verstoven. Dit kan gemakkelijk tot diep in de bronchiën en sinussen worden ingeademd. ‘Zouttherapie richt zich met name op mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën’, vertelt Prins. ‘Onze therapie biedt veel voordelen, zonder nadelige bijwerkingen.’ De sessies vinden doorgaans in kleine groepjes plaats. ‘Een ieder gaat gewoon gekleed de kamer in. Tenslotte gaat het erom dat mensen de aerosollucht inademen.’ Zouttherapie is ook zeer geschikt voor kinderen met luchtwegklachten. ‘Zij reageren doorgaans erg goed op deze behandelwijze’, vertelt Prins. ‘Kinderen tot twaalf jaar worden bovendien altijd – gratis – door een van hun ouders begeleid.’

Huidproblemen
Zouttherapie is daarnaast heilzaam voor wie na ‘een griepje’ met klachten blijft rondlopen. Mensen met huidklachten – zoals eczeem, psoriasis en acne – ervaren na een aantal sessies beduidend minder klachten. Ex-rokers en sporters merken dat de behandeling hen extra ‘lucht’ oplevert.

‘We gaan nooit op de stoel van de dokter zitten, maar voor wie dat wil, testen we graag op eenvoudige wijze de longfunctie en houden we ook bloeddruk en saturatiewaarde bij’, aldus Prins. Zoutkamer Kampen biedt eveneens de training voor Buteyko ademhalingstechniek aan.

Preventief
Een bezoeker die beweerde ‘gezond’ te zijn en slechts zijn vrouw te begeleiden bij haar bezoek aan Zoutkamer Kampen, was na afloop van de proefsessie enorm verbaasd over het resultaat. ‘Ik adem eigenlijk altijd door mijn mond omdat ik door mijn neus te weinig adem binnenkrijg, maar tijdens de sessie sprong ineens een van mijn twee neusgangen open. Ik wist niet wat me overkwam!’

Prins: ‘We zijn in Nederland gewend om pas wat te doen als we eenmaal ziek zijn, maar de zouttherapie werkt ook preventief. In bijvoorbeeld Rusland spelen jonge kinderen in ruimtes waar, net als bij ons in de zoutkamer, aerosollucht wordt verspreid om zo preventief problemen met de luchtwegen te voorkomen. Hier doen we dat gek genoeg niet en stoppen we mensen, als ze eenmaal problemen hebben, blijkbaar liever vol met puffertjes en andere medicijnen…’

Zoutkamer Kampen is gevestigd aan de Reigerweg 15 in Kampen. Bel voor een gratis en vrijblijvende proefsessie: 038-333.27.27. Kijk voor meer informatie op www.zoutkamerkampen.nl.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *