Zoutkamer Kampen sluit zich aan bij Gezondheid in Kampen

Ook Roland Prins, drijvende kracht achter Zoutkamer Kampen, heeft besloten mee te doen met de speciale rubriek/pagina ‘Gezondheid in Kampen’ die Alex de Jong van Attest Communicatie in Weekblad De Brug gaat verzorgen. ‘Het is een mooi initiatief dat gezondheid in Kampen op de kaart gaat zetten’, aldus de beide ondernemers.

‘Zoutkamer Kampen biedt met speciale zouttherapie lucht voor mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën’, vertelt Roland Prins van Zoutkamer Kampen. Het biedt een natuurlijke en medicijnloze aanpak voor luchtwegproblemen en huidklachten, gebaseerd op de al eeuwenlang bekende heilzame werking van zout. In de lucht van de zoutkamer worden minuscule zoutdeeltjes via een speciale generator verstoven. Dit kan gemakkelijk tot diep in de bronchiën en sinussen worden ingeademd. ‘Zouttherapie richt zich met name op mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën’, vertelt Prins. ‘Onze therapie biedt veel voordelen, zonder nadelige bijwerkingen.’

Meer weten? Lees dan het artikel dat Attest Communicatie over Zoutkamer Kampen schreef voor hun open dagen, of surf naar: www.zoutkamerkampen.nl.

Voor gratis en vrijblijvende proefsessie, bel: 038-333.27.27.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie