Lotus ruimt op gaat samenwerking met Gezondheid in Kampen aan

Professional Organizer Elise van Heerde, drijvende kracht achter het bedrijf “Lotus ruimt op” was al vanaf het begin enthousiast over een speciale rubriek/pagina ‘Gezondheid in Kampen’ in Weekblad De Brug. ‘Zodra je dit begint, doe ik heel graag mee’, zo gaf ze initiator Alex de Jong van Attest Communicatie te kennen.

De ‘opruimcoach’, helpt mensen bij het maken van een betere planning van het huishouden; organiseert en ordent, samen met haar cliënten, specifieke ruimtes; en helpt je orde te houden in je thuisadministratie. Dit alles met als doel ‘meer tijd overhouden voor de dingen die jij leuk vindt’. Elise: ‘Opruimen is nooit een doel op zich. Het is een manier, een middel, om rust, ruimte, overzicht en evenwicht te creëren. Zodat jij – met een opgeruimd huis en hoofd – je leven weer kunt inrichten zoals jij dat graag wilt.’

Meer info? Kijk voor het artikel over Lotus ruimt op op deze site, of surf naar de website van Lotusruimtop.nl

 

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie