Publiciteit laat je over aan…

Natuurlijk; als ondernemer denk je dat je alles wel ‘gewoon’ zelf kunt doen. Hoe moeilijk is het om een ‘stukje’ te schrijven? Een persbericht, een artikel over je bedrijf; dat doe je wel even. Wie weet er tenslotte beter van alle ins and outs dan jij? Het is jouw onderneming, dus…

Jouw werk is vakwerk. Schrijven ook.

Vakwerk
Ik ga niet op jouw stoel zitten en kan niet wat jij dagelijks doet. Waarom doe jij dan wel mijn werk? Je roept toch ook de hulp van een vakman in wanneer je auto stuk is? Of als de CV-ketel bij jou thuis het begeeft?  En als jouw gebroken been gezet moet worden en in het gips moet, dan doe je dat toch ook niet zelf? Waarom is dat met het schrijven van een stukje tekst dan ineens zo anders?

Professionele tekstschrijver
Je bent een ondernemer. Een duizendpoot. Maar je kunt niet alles! Denk niet ‘ik leerde al schrijven op de lagere school, dus ik doe dat wel even’ (uitzonderingen daar gelaten. Maar wees gerust, ik kan ook prima auto’s en CV-ketels repareren, en een gebroken been zetten doe ik iedere week wel een keer en een been in het gips gieten… fluitje van een cent!)

Schrijven
Goed en informatief schrijven is een kunst. Dat doe je niet zomaar even. Daar huur je een professional voor in.

Dus, waar wacht je nog op? Doe net als Roland Prins van Zoutkamer Kampen, net als Gastouderbureau Tante Vroesh, net als de Vereniging van Vrijzinnigen Kampen-Noordoostpolder, net als Humanitas Kampen, net als de Stichting Terminale Thuiszorg Kampen e.o., net als Lichttotaal en net als andere ondernemers! Mail mij en laat mij het doen!

Zoutkamer Kampen
Natuurlijk weet Roland Prins van Zoutkamer Kampen als geen ander wat hij wil vertellen. Dat bespreekt hij met mij, waarna ik het voor hem op papier zet. Zoals het bericht over zijn open dagen van vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober aanstaande. Omdat ik dat nu eenmaal goed kan.

Of dat stukje voor Remco de Bruin Landsman van Medicalart over de Bemer en de presentatie die hij hierover 31 oktober gaat geven. Stond vandaag wel mooi in Weekblad De Brug!

Tekstschrijver
Laat mij, freelance tekstschrijver Alex de Jong, jouw ‘stukjes’ voor de krant schrijven. Laat mij optekenen wat jij voor mooi werk doet/levert. Laat mij jouw woorden aan het (digitale) papier toevertrouwen. Ik kan dat. Tenslotte leerde ik het schrijven (ook) al op de lagere school. Zoals ik daar eveneens leerde tekenen.

Wat dat betreft lijken we op elkaar. Nog steeds teken ik poppetjes met ‘harkhandjes’. Maar mijn teksten zijn door de jaren heen wel beduidend beter geworden. Uiteindelijk is het schrijven van teksten al dertig jaar mijn vak. Daar verdien ik mijn brood mee; iedere dag opnieuw… En waar verdien jij je brood mee, vakman?

Toch niet met schrijven?

 

 

 

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie