Hardlopen in Kampen

Wie loopt er hard?

Op www.sportservicekampen.nl vond ik een link naar het onderzoeksrapport: “Hardlopen naar gezondheid”, geschreven door Arjan Vorsselman en Danny van den Berg (studenten Sportmanagement aan Hogeschool Windesheim, Calo) dat in de periode oktober 2014 t/m april 2015 tot stand is gekomen. Dit rapport biedt relevante informatie over de wensen, behoeften en het beweeggedrag van de doelgroep volwassenen (18-65 jaar) op het gebied van hardlopen in de gemeente Kampen.

Sportservice Kampen is onderdeel van het team Beleid & Subsidies MO van de gemeente Kampen en voert actief sportstimuleringsbeleid uit in de gemeente Kampen. Dit gebeurt in samenwerking met ondersteunende organisaties, vrijwilligers en diverse stichtingen en maatschappelijke organisaties. Jaarlijks worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jeugd en senioren, maar biedt Sportservice ook ondersteuning aan verenigingen en rondom aangepast sporten. Daarnaast worden activiteiten in de wijk gestimuleerd door combinatiefunctionarissen. Het uitgangspunt van Sportservice Kampen is het stimuleren van sport en bewegen in de brede zin. Ga voor meer informatie naar de website van Sportservice Kampen.

Share:

Author: Alex de Jong/Attest Communicatie